Over onsHet idee om truck wielen te importeren en te verkopen ontstond toen ik werkzaam was bij Hofka Sampermans in Breda. Het viel mij op dat er maar weinig aanbieders waren in de Nederlandse markt. Het bedrijf is opgericht in 1997 en na wat omzwervingen zijn we neergestreken in Vuren, deze locatie was een schot in de roos.
Niet alleen de Nederlandse markt maar ook de rest van de wereld werd bereikbaar door de aantrekkingskracht van onze buurman Kleyn Trucks.
De stalen truck wielen zijn altijd het belangrijkste product geweest,  de laatste jaren is hierop nog meer de focus komen te liggen.  
Na een paar jaar ontwikkelen hebben we in 2008 als eerste bedrijf ter wereld een 8.5x24 eendelig tubeless wiel geïntroduceerd. Na dit super succes zijn er steeds meer bedrijven die ons vragen een wiel te ontwikkelen wat buiten de standaard valt.
Doordat wij ook kunnen monteren, balanceren en vullen met zowel lucht als polyurethaan bieden wij onze klanten niet alleen losse wielen maar ook complete banden op wielen. Naast nieuwe wielen hebben wij ook demo en gebruikte wielen op voorraad, met meer dan 10.000 wielen in ons magazijn proberen wij nooit NEE te verkopen.
Mocht U in onze shop het wiel niet kunnen vinden dat U zoekt, bel of mail ons om de levertijd op te vragen. Wij helpen U graag.

Met vriendelijke groet,

Leo van Kappel

Aan het laden
Aan het laden